Bönsalsa med mynta med surdegskex

  • Ingredienserna
    Ingredienser Mängd Beställningsnummer
    Gröna ärter frysta 50 g 201
    Fint salt med jod(JOZO) 1.25 g 4504
    Sojabönor KRAV(KUNG MARKATTA) 125 g 500163
    Färskost fett 27% typ Philadelphia 50 g 43
    Citronskal 3 g 382
    Svartpeppar grovmalen Ekologisk sto(KOCKENS) 0.4 g 102060052
    Surdegskex Naturell(PÅGEN) 150 g
    Mynta färsk(Chef´s Cut) 0 g
  • Gör så här

    Tillagning

    1. Mixa sojabönor med gröna ärtor, myntablad och citronskal till en slät röra.
    2. Blanda ner färskosten och smaka av med lite salt och malen svartpeppar. Om du vill ha mer myntasmak är det bara att blanda i mer mynta.
    3. Bred på Pågen Surdegskex och servera.
Dela på:

Näringsvärden per 100g

Näringsämne Mängd
Energi (kJ)1261.73 kJ
Energi (kcal)300.22 kcal
Fett12.5 g
Kolhydrater31.97 g
Protein16.45 g
Fibrer10.46 g
Vitamin D0.01 µg
Vitamin C3.83 mg
Folat12.31 µg
Järn0.18 mg
Kalcium14.63 mg

Energifördelning

Receptet presenteras av:
Beräknad pris ca. 2,00 kr (per portion)