Citronsill med röd rom och dill

  • Ingredienserna
    Ingredienser Mängd Beställningsnummer
    Svartpeppar grovmalen Ekologisk sto(KOCKENS) 5 g 102060052
    Citronmajonnäs PET-burk(Kavli / O. Kavli AB) 95 g
    Caviar av Stenbitsrom MSC röd(ROYAL GREENLAND) 80 g 182250404
    Inlagd sill 840 g 427
    Dill 100 g 169
  • Gör så här

    Tillagning

    Skölj sillfiléerna i kallt vatten och skär i bitar.

    Hacka dill, spara några dill-vippor till garnering.

    Blanda ca 1 dl Kavli Citronmajonnäs med dill, svartpeppar och rom.

    Tillsätt sillen och rör om. Häll upp i en skål,
    eller servera på ett knäckebröd som en fräsch förrätt.

Dela på:

Näringsvärden per 100g

Näringsämne Mängd
Energi (kJ)1975.19 kJ
Energi (kcal)473.21 kcal
Fett32.42 g
Kolhydrater30.15 g
Protein15.46 g
Fibrer0.55 g
Vitamin D15.78 µg
Vitamin C11.67 mg
Folat6 µg
Järn1.33 mg
Kalcium85.59 mg

Energifördelning

Receptet presenteras av:
Beräknad pris ca. 10,00 kr (per portion)