Fetaost- och linsröra på surdegskex

  • Ingredienserna
    Ingredienser Mängd Beställningsnummer
    Fetaost fett 25% 150 g 455
    Röda Linser Eko(KUNG MARKATTA) 175 g 500378
    Surdegskex Naturell(PÅGEN) 150 g
    Citron pressad 2 tsk 382
    Persilja blad 10 g 189
    Vitlök klyftor 1 st 200
    Olivolja SUB extra virgin KRAV Kala(KUNG MARKATTA) 35 g 501602
  • Gör så här

    Tillagning

    1. Mixa fetaosten med de kokta linserna till en slät röra och blanda ner citronsaft, pressad vitlök och olivolja. ( Ca 175 okokta linser och kokta ca 200g. )
    2. Lägg i en skål och strö lite hackad persilja över.
    3. Bred på Pågen Surdegskex och servera.
Dela på:

Näringsvärden per 100g

Näringsämne Mängd
Energi (kJ)1983.99 kJ
Energi (kcal)472.43 kcal
Fett21.79 g
Kolhydrater45.28 g
Protein21.84 g
Fibrer16.42 g
Vitamin D0.06 µg
Vitamin C5.84 mg
Folat11.91 µg
Järn0.29 mg
Kalcium242.06 mg

Energifördelning

Receptet presenteras av:
Beräknad pris ca. 7,00 kr (per portion)