Hönöröra

  • Ingredienserna
    Ingredienser Mängd Beställningsnummer
    Äkta majonnäs PET-burk(Kavli / O. Kavli AB) 30 g 211050
    Creme Fraiche fett 28% smaksatt 1.5 dl 360
    Smör fett 80 % 5 g 55
    Ägg lösvikt medel Frigående(SVENSKA LANTÄGG / SVENSKA LANTÄGG) 180 g 10305033
    Rucolasallat 20 g 453
    Finhackad gul lök 20 g 397
    Hönö Skärgårdskaka(PÅGEN) 170 g 259
    Caviar av Stenbitsrom MSC röd(ROYAL GREENLAND) 40 g 182250404
    Räkor skalade RG MSC 200-300(ROYAL GREENLAND) 225 g 105550820
    Dillkvist
    Fint skuren gräslök
  • Gör så här

    Tillagning

    1.Hacka räkor, ägg, dill och gräslök grovt och lägg i en skål.

    2.Hacka gul lök mycket fint och lägg i skålen.

    3.Klicka ner crème fraiche, majonnäs och rom. Rör försiktigt ihop ingredienserna.

    4.Dela en Hönökaka i önskad storlek. Bred smör på brödet, fördela rucolan och klicka Hönöröra ovanpå.

Dela på:

Näringsvärden per 100g

Näringsämne Mängd
Energi (kJ)1692.69 kJ
Energi (kcal)404.98 kcal
Fett24.71 g
Kolhydrater24.94 g
Protein19.71 g
Fibrer1.51 g
Vitamin D0.67 µg
Vitamin C1.14 mg
Folat30.03 µg
Järn1.01 mg
Kalcium51.39 mg

Energifördelning

Receptet presenteras av:
Beräknad pris ca. 13,00 kr (per portion)