Laxmacka med sparris och broccoli

  • Ingredienserna
    Ingredienser Mängd Beställningsnummer
    Broccoli kokt 300 g 165
    Kallrökt lax hel sida skivad(ROYAL GREENLAND) 400 g 141310011
    Olivolja extra virgin(DO-IT) 15 g 161607
    Dill purepak(KOCKENS) 4 g 83735
    Sparris grön kokt 250 g 198
    Fint salt med jod(JOZO) 4 g 4504
    Kaviar typ Kalles 15 g 489
    Äkta majonnäs PET-burk(Kavli / O. Kavli AB) 30 g 211050
    Svartpeppar grovmalen Ekologisk sto(KOCKENS) 2 g 102060052
    PågenLimpan(PÅGEN) 165 g 253
    Solrosfrön torkade 25 g 500352
    Huvudsallat 100 g 377
  • Gör så här

    Tillagning

    1.Blanda majonnäs, kaviar och dill. Smaka av med salt och peppar. Fördela smeten på brödskivorna.

    2.Lägg på laxskivorna.

    3.Vänd upp broccoli, sparris och den späda salladen med olivolja. Krydda med salt och peppar. Fördela på mackorna.

    4.Avsluta med att strö över de rostade solroskärnorna och garnera med dill.

Dela på:

Näringsvärden per 100g

Näringsämne Mängd
Energi (kJ)2010.76 kJ
Energi (kcal)481.09 kcal
Fett27.08 g
Kolhydrater25.18 g
Protein31.15 g
Fibrer6.13 g
Vitamin D0.05 µg
Vitamin C33.55 mg
Folat213.17 µg
Järn1.32 mg
Kalcium60.6 mg

Energifördelning

Receptet presenteras av:
Beräknad pris ca. 25,00 kr (per portion)