Rödspättaburgare

  • Ingredienserna
    Ingredienser Mängd Beställningsnummer
    Rödspättafilé MSC stekt panerad (ROYAL GREENLAND) 850 g 152709500
    Pommes frites slät 1 kg 226
    Romansallat 100 g 379
    Ajvar Relish Mild (Druvan) 520 g 2240
    Hamburgerbröd grovt 500 g 504
    Fint salt med jod(JOZO) 5 g 4504
  • Gör så här

    Gör såhär:

    Skölj romansalladen och skär den i grova bitar.

    Fördela sallad, tinade fisk och Ajvar relish på den nedre brödhalvan. Lägg sedan på den övre brödhalvan och skär burgarna i fyra delar.

    Använd ev. tandpetar för att hålla ihop dem. Servera med ugnsbakade pommes frites.

    Alternativt kan fisken värmas direkt från frysen i ca 9 minuter i 230 °C, och bröden i ca 3 minuter i 180 °C.

    Tillagningsanvisningar för dig som använder Rationalugn, klicka här.

Dela på:

Näringsvärden per 100g

Näringsämne Mängd
Energi (kJ)2368 kJ
Energi (kcal)565 kcal
Fett21.67 g
Kolhydrater69.39 g
Protein17.98 g
Fibrer6.18 g
Vitamin D0 µg
Vitamin C4.6 mg
Folat40.68 µg
Järn1.61 mg
Kalcium32.05 mg

Energifördelning

Receptet presenteras av:
Beräknad pris ca. 11,00 kr (per portion)