Rökt laxtartar

  • Ingredienserna
    Ingredienser Mängd Beställningsnummer
    Varmrökt laxfilé 800-1600g(ROYAL GREENLAND) 500 g 141410011
    Finhackad purjolök 1 st 398
    Rökt Lax hel sida 900-1400 g(ROYAL GREENLAND) 500 g 141310011
    Lingongrova(PÅGEN) 360 g 236
    Äggulor 150 g 10305033
    Kapris i lag hink(KOCKENS) 150 g 309911
    Rödlök i ringar 2 st 399
  • Gör så här

    Tillagningsinstruktioner

    Rökt laxtartar 
    Tärna laxen fint och lägg den på rågbrödet. Placera några rödlöksringar på mitten och lägg försiktigt en äggula inuti en lökring. Strö över kapris och salladslök och avsluta med lite färskt grovmalen peppar. 

    Bilden visar även “smörrebröden” Panerade rödspättor med sommarsallad och Räkor med örtcrème och friterad grönskål

Dela på:

Näringsvärden per 100g

Näringsämne Mängd
Energi (kJ)1543.51 kJ
Energi (kcal)371.71 kcal
Fett19.88 g
Kolhydrater18.78 g
Protein27.02 g
Fibrer2.94 g
Vitamin D0.21 µg
Vitamin C3.63 mg
Folat18.96 µg
Järn0.39 mg
Kalcium17.34 mg

Energifördelning

Receptet presenteras av:
Beräknad pris ca. 21,00 kr (per portion)