Sejfilé med ajvar och soltorkade tomater

  • Ingredienserna
    Ingredienser Mängd Beställningsnummer
    Paprika röd 300 g 370
    Ostcreme 15% 2.5 kg 38
    Sejfilé MSC 100-300g enkelfryst(ROYAL GREENLAND) 10 kg 133100300
    Tomater soltorkade 300 g 282
    Creme Fraiche 28% fett 3.5 kg 360
    Ajvar relish mild(Druvan) 1 kg 2240
  • Gör så här

    Tillagning

    Avglasera fisken och lägg den sedan i ett smort bleck.  Salta och peppra. Blanda samman övriga ingredienser och fördela över fisken. 

    Tillaga i ugn på 175 grader i cirka 10-15 minuter eller till dess att fisken har fått en innetemparatur på 55 grader.

    Tillagningsanvisningar för dig som använder Rationalugn, Klicka här

    Servera fisken tillsammans med potatis eller ris och färgglad sallad.

    Tips! Garnera gärna med hackade oliver.  Variera val av fisk, prova exempelvis Royal Greenlands torsk och alaska pollock. 

Dela på:

Näringsvärden per 100g

Näringsämne Mängd
Energi (kJ)988.47 kJ
Energi (kcal)236.06 kcal
Fett14.91 g
Kolhydrater4.16 g
Protein21.13 g
Fibrer0.03 g
Vitamin D0.04 µg
Vitamin C4.32 mg
Folat4.5 µg
Järn0.07 mg
Kalcium18.43 mg

Energifördelning

Receptet presenteras av:
Beräknad pris ca. 9,00 kr (per portion)