Sprödpanerad torsk med curryremoulade och medelhavssallad

  • Ingredienserna
    Ingredienser Mängd Beställningsnummer
    Morot sv 50 st 405
    Curry storköksburk(KOCKENS) 83 g 97009205
    Torskportion sprödpanerad MSC (ROYAL GREENLAND) 10 kg 153055100
    Senap Original(Johnnys) 200 g 560310
    Svartpeppar grovmalen Ekologisk sto(KOCKENS) 25 g 102060052
    Grönsaksblandning inlagda el pickels sötad u lag 1 kg 270
    Filmjölk fett 3% 3 l 487
    Persilja fryst 100 g 188
    Gurka 20 st 369
    strösocker 50 g 324
    Vinägrett dressing fett 45% 4 dl 586
    Salladsost tärnad 5 kg 42
    Paprika röd 40 st 370
    Äkta majonnäs PET-burk(Kavli / O. Kavli AB) 3 kg 211050
    Isbergssallat 1 kg 375
    Fint salt med jod(JOZO) 50 g 4504
  • Gör så här

    Blanda majonnäs och filmjölk till en jämn sås. Tillsätt senap, hackad pickles, hackad persilja,

    Curry och socker, smaka av med salt och peppar. Ställ in remouladen i kylen tills servering.

    Skär paprika, gurkor och morötter i grova bitar och blanda samman med fetaosten, spenaten och dressingen.

    Smaka av med salt och peppar.

    Tillaga den frysta fisken i ugn 16-20 min i 190°C.

    Tillagningsanvisningar för panerad fisk klicka här

     rServera direkt med salladen.

Dela på:

Näringsvärden per 100g

Näringsämne Mängd
Energi (kJ)2620.65 kJ
Energi (kcal)626.87 kcal
Fett42.17 g
Kolhydrater30.47 g
Protein30.26 g
Fibrer1.87 g
Vitamin D0.29 µg
Vitamin C85.88 mg
Folat83.39 µg
Järn0.7 mg
Kalcium515.27 mg

Energifördelning

Receptet presenteras av:
Beräknad pris ca. 16,00 kr (per portion)