Varmrökt lax i grovt hamburgerbröd med ljummen coleslaw

  • Ingredienserna
    Ingredienser Mängd Beställningsnummer
    Dill fryst 20 g 169
    Fint salt med jod(JOZO) 2 g 4504
    Citron 0.5 st 382
    Vitkål 200 g 373
    Hamburgerbröd grovt 200 g 504
    Ekologisk Majonnäs(Kavli) 200 g 212380
    Svartpeppar grovmalen Ekologisk sto(KOCKENS) 1 g 102060052
    Varmrökt laxfilé 800-1600g(ROYAL GREENLAND) 400 g 141410011
    Morot sv 4 st 405
  • Gör så här

    Tillagning

    Riv tre av morötterna och skär spetskålen fint. Marinera i majonnäs och smaka av med citronsaft, salt och peppar. Skär den sista moroten i tunna strimlor. Värm hamburgerbröden.

    Servera laxen med coleslaw i de varma bröden och garnera med plockad dill.

Dela på:

Näringsvärden per 100g

Näringsämne Mängd
Energi (kJ)3459.03 kJ
Energi (kcal)842.02 kcal
Fett63.33 g
Kolhydrater33.32 g
Protein27.87 g
Fibrer6.95 g
Vitamin D0 µg
Vitamin C39.45 mg
Folat50.5 µg
Järn1.12 mg
Kalcium86 mg

Energifördelning

Receptet presenteras av:
Beräknad pris ca. 25,00 kr (per portion)