Varmrökt lax i tortilla med vitkål och mangochutney

  • Ingredienserna
    Ingredienser Mängd Beställningsnummer
    Vitkål 600 g 373
    Varmrökt laxfilé med peppar(ROYAL GREENLAND) 1 kg 141411011
    Marmelad Mango Chutney 5 dl 351
    Tortilla wrap 250 g 358
  • Gör så här

    Gör såhär:

    Dra skinnet av den tinade laxen och dra köttet i bitar med en gaffel.

    Fördela lax, skuren Vitkål eller spetskål och mangochutney i de 10 tortilla-bröden och rulla sedan ihop dem. Använd små tortilla bröd.

    Skär dem i 3–4 cm tjocka bitar.

    Använd ev. tandpetare för att hålla ihop bitarna.

Dela på:

Näringsvärden per 100g

Näringsämne Mängd
Energi (kJ)2152.68 kJ
Energi (kcal)517.07 kcal
Fett23.32 g
Kolhydrater51.01 g
Protein23.96 g
Fibrer2.39 g
Vitamin D0 µg
Vitamin C33.57 mg
Folat13.59 µg
Järn0.63 mg
Kalcium38.88 mg

Energifördelning

Receptet presenteras av:
Beräknad pris ca. 21,00 kr (per portion)